Pagina's

maandag 10 november 2014

Action shoplog november ♥



Hi! Afgelopen zaterdag ben ik naar de action geweest met oog op de kamerdecoraties en surprise ideeën. Helaas hadden ze weinig sinterklaas artikelen en lag de kerstcollectie alweer klaar. Geen probleem natuurlijk want ik vindt het ook heerlijk om door de kerstballen, kerstboompjes en kerstmannetjes te snuffelen. Ik liep de winkel uit met een aardig gevulde tas en heb niet meer dan €15,-uitgegeven. In dit artikel laat ik jullie zien wat ik allemaal heb gekocht!




1. Natuurlijk kan ik de action niet verlaten zonder iets van eten te hebben gekocht. Ik heb al veel gehoord over de 100% naturel drankjes die ze verkopen in 4 verschillende smaken. Ik wilde er graag één proberen en nam de smaak mee die mij het meest aantrok ‘the green-mile’. De sappen bestaan dus 100% uit fruit en er zitten geen extra zoetstoffen en suikers in. ‘the green-mile’ bestaat voor 50% uit appel, voor 35% procent uit peer, voor 13% uit kiwi, voor 1% uit citroen en voor 1% uit limoen. Je zou dus denken dat het sap een natuurlijke smaak heeft maar integendeel, de smaak ervan is erg ‘nep’ om het zo te zeggen. Citaat vriendin; ‘het lijkt net of je een geurkaars aan het drinken bent’ hier moest ik om lachen maar als ik eerlijk ben heeft ze wel een beetje gelijk.

2. Oeehh, toen ik deze mini-marsmallows zag kon ik ze echt niet laten liggen! Ik zie ze al helemaal voor me zwemmend in mijn chocomelk op koude dagen bij de kachel. Meestal zijn mini-marsmallows niet erg goedkoop maar geloof het of niet voor deze vrolijke spekjes betaalde ik maar €0,69!

3. Ook liep ik vanzelfsprekend langs de snoep/koek schappen en nam deze ‘Carmello cookies’ mee. Ze zijn van het merk bergen waar ik verder niet erg bekend mee ben en wilde ze daarom juist graag proberen. Het zijn heerlijke koekjes maar zien er wel anders uit dan op de verpakking, in plaats van de laag pinda’s bovenop kom je hier en daar een pindaatje tegen.


Ook heb ik deze twee nagellakjes meegenomen. In de action hebben ze altijd een aantal bakken met lakjes van merken zoals rimmel, maybelline, Sally Hansen en OPI. Al deze lakjes zijn te koop voor ongeveer 1 of 2 euro en komen waarschijnlijk uit oude collecties. Ik kon helaas niks vinden van OPI maar heb wel twee mooie kleurtjes van Sally Hansen meegenomen. Sally Hansen is een best goed en prijzig nagellakmerk dus wilde ik graag iets meenemen, in dit geval een donkerbordeax-rode kleur en een glitter topcoat. Houd mijn blog in de gaten als je de review van deze producten wilt lezen!


Altijd als ik naar de action ga, neem ik een pakje van 36 schuifspeldjes mee. Ze werken prima en zijn echt spotgoedkoop.


Ik heb twee katten, de ene ligt altijd heerlijk warm op de stoel in de woonkamer maar de andere ligt altijd op de deurmat in de tocht van het kattenluikje. We vonden dit een beetje sneu en dus heb ik dit poezenmandje gekocht voor in de zak van sinterklaas, ik bedoel Sinterklaas is er voor alles en iedereen toch?;)

Ik ben helemaal dol op de geurkaarsen van de action en toen ik deze geur rook wist ik niet hoe snel ik hem in mijn mandje moest leggen. Het is een heerlijke warme vanille geur met een vleugje orgidee. Vanille kaarsen blijven toch echt een groot favoriet in het najaar. De kaars zit in een mooi glas en bestaat uit natuurlijke was. Helaas staat nergens hoeveel branduren hij heeft en ook op internet kan ik niks vinden.


1. Als laatste heb ik nog 3 decoratie spulletjes gekocht. Als eerste een superschattig dienblad met uitgesneden hartjes. Dit wordt een beetje mijn seizoens-dienblad, elk seizoen leg ik er bijpasselijke decoraties op voor een beetje extra sfeer in mijn kamer.
2. Als decoratie heb ik ook een doosje met kleine dennenappels gekocht. Ik vond ze superschattig en bijpasselijk voor de herfst, door het laagje sneeuw op de dennenappels is het ook een leuke decoratie voor de winter.
3. Zie je het al voor je? Deze mok, warme chocomelk, slagroom en mini-marsmallows = heaven. Ondanks dat er home made coffee and tea opstaat ga ik hem lekker gebruiken voor warme chocomelk, ik kan niet wachten!

(Over twee dagen komt er een inspiratie DIY online waarin ik ideeën laat zien voor een sfeervol herfstdienblad!)

Ik ben superblij met alle spulletjes en in totaal was ik maar €13,87 kwijt!

2 opmerkingen: