woensdag 8 oktober 2014

Fashion - Forever21 favorieten ♥

De forever21 is en blijft één van mijn favoriete winkels! Ookal is er een forever21 geopend in Amsterdam, vind ik het nog steeds ook erg leuk om dingetjes te bekijken en bestellen op de webshop. Dus hier mijn webshop favorieten van de herfst/winter!
Ik heb de linkjes erbij gezet zodat je de items terug kan vinden op de site. 


1. Ik vind highwaisted jeans echt superleuk en makkelijk te combineren. Deze broek trok gelijk mijn aandacht, hij is superskinny en heeft een leuk verwassen effect. Ik vind dat ze hem op de site erg leuk gecombineerd hebben met een niet té opvallende bovenkant.

2. Oke, het is misschien niet helemaal de geschikte tijd voor een jurkje zonder mouwen maar dit jurkje heeft toch iets herfstigs. Door de rode kleur vind ik hem erg leuk in deze tijd van het jaar. Panty eronder jasje erbij en je bent klaar om te gaan!

3. Ohh, wat ben ik gek op dit soort jasjes! Ik vind spijkerjasjes superleuk maar zit toch altijd met de struggle dat ik de mouwen te ‘hard’ vind zitten (als je snapt wat ik bedoel) Met dit type jasje is dat probleem meteen opgelost en het ziet er ook nog eens superfashionable uit!

4. Ik ben erg fan van croptops, helaas is het nu toch echt te koud buiten om rond te lopen in een shirtjeL. Niet getreurd! De croptruien hangen weer volop in de winkels in allerlei soorten en maten. Zo ook deze basic donkerblauwe croptrui, superleuk om te combineren met een highwaisted broek.

5. Ik vind het zo mooi als kettingen zowel subtiel als statement zijn. De vorm van deze ketting is heel speciaal en maakt elke outfit net even wat chiquer.

6. Blousjes, de herfst trent van eigenlijk elk jaar. Ik vind het superleuk dat ze altijd weer terug komen. De rode kleur die erin verwerkt is past perfect bij het najaar, heel mooi.
http://www.forever21.com/EU/Product/Product.aspx?BR=f21&Category=top_blouses&ProductID=2000119707&VariantID=&lang=en-US


Follow my blog with Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. Leuke wishlist, vind vooral het spijkerjasje/sweater erg leukkk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey, ik las dat je een google+ hangout bericht had gestuurd, maar kan deze nergens terug vinden. Zou je je vraag even op de mail willen zetten? Mijn email adres is: esthernewsflits@hotmail.com. Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen