woensdag 24 september 2014

Tag - Wat als al mijn makeup zou verdwijnen?

Als op een dag al je make-up verdwenen was, welke 5 producten zou je opnieuw kopen? Ik ga deze vraag vandaag voor jullie beantwoorden.

1.
Mijn e.l.f. ‘Flawless finish foundation’.
Deze foundation vind ik een superfijn product, hij dekt goed, geeft een natuurlijke glans en beschermt je tegen de zon. Ik heb de kleur ‘sand’ en die past perfect bij mijn huid, een echt aanrader dus!
Deze foundation kan je kopen in de eyeslipsface webshop en kost €6,80


2.
Ik kan natuurlijk ook nooit zonder mijn essence ‘all a bout matt compact powder’. Deze poeder is en blijft een favoriet! Hij doet zijn werk super en blijft lang zitten.
Je kunt deze poeder kopen bij de drogist voor €2,99


3.
Natuurlijk niet te vergeten, mijn real techniques ‘expert face brush’. Deze kwast doet precies wat ik wil. Hij brengt je foundation mooi en natuurlijk aan, perfect dus! De real techniques kwasten zijn helaas wat lastiger verkrijgbaar, mijne komt van de site iherb.com maar volgens mij verkoopt de DA ze ook.
Voor deze kwast betaalde ik €6,70 en zou hem dus zeker opnieuw kopen!


4.
Even zonder grapjes, deze mascara is amazing! Hij zorgt voor volume lengte en blijft lang zitten. De perfecte mascara voor mijn wimpers, zou ik zonder twijfel opnieuw kopen!
Deze colossal go extreme volum mascara is te koop in de maybeline schappen voor €15,49


5.
En dan … last but not least, mijn kiko long wear eyeliner. Deze eyeliner is intens zwart en brengt erg makkelijk aan. Ik houd erg van eyeliners met een stiftje en zo ook van deze! Helaas is kiko niet te koop in Nederland, maar als ik weer eens een kiko tegenkom koop ik zeker een nieuwe!
Deze eyeliner is te koop in de webshop van kiko, en natuurlijk in winkels in het buitenland voor €6,90

Dit waren ze dan, welke producten zou jij kopen? Laat het me weten!

xoxo

2 opmerkingen: