zondag 30 november 2014

Bugundy rules!


Hoi allemaal, allereerst wil ik mijn excuses aanbieden omdat er vrijdag geen artikel online is gekomen. Ik had verschrikkelijke buikpijn en kon daardoor niet bewegen en doen. Vandaag heb ik gelukkig wel weer een artikel voor jullie die gaat over mijn lievelings kleur: bordeaux! Ik laat jullie mijn favo bordeaux items zien op het gebied van makeup en fashion.


Ik begin maar gelijk met mijn pas teruggevonden lipstick van MAC en oh wat ben ik blij dat ik m weer heb! Dit is de kleur ‘diva’, een hele donkerrode bordeaux matte kleur. Diva is perfect voor in het najaar en natuurlijk ook voor de feestdagen! Het enige nadeel is dat hij soms een beetje afgeeft, niet heel handige tijdens het kerstdinner dusJ


Helaas is het zo koud buiten dat ik deze week, na lange tijd weer een sjaal om had. Gelukkig heeft deze rode, zachte sjaal mij warm gehouden. Ik heb de sjaal vorig jaar voor sinterklaas gekregen en weet dus jammer genoeg niet waar hij vandaan komt.


In de zomervakantie mocht ik een paar allstars uitkiezen als cadeautje van mijn ouders. Na niet erg lang twijfelen ging ik voor deze bordeauxrode omdat bordeauxrood machst bij bijna al mijn kleding.
Ik heb ze vaak en met heel veel plezier gedragen, love them!


 Dan dit super comfortabele vest van H&M, twee jaar geleden gekocht en ik draag hem nog steeds.


Mijn twee favo lakjes horen natuurlijk ook in het rijtje thuis. Eentje van Catrice en de ander van Sally Hansen, allebei toppers!

Ik hoop dat jullie het een leuk artikel vonden en ben erg benieuwd wat voor soort artikel jij wilt zien. Liefs! 
Follow my blog with Bloglovin


2 opmerkingen: