Pagina's

woensdag 26 november 2014

Sinterklaas surprise ideeën!



Worden jullie ook altijd zo happy in deze tijd van het jaar? Sinterklaas is in het land, kerst en oud en nieuw komen er weer aan en de openhaard brand in volle glorie. Als je sinterklaas viert heb je waarschijnlijk al lootjes getrokken maar de vraag is; wat moet je maken? Vandaag laat ik een aantal niet hele standard surprise ideeën zien voor wat inspiratie.



Is de persoon die je hebt getrokken nou fan van een tv of filmserie, dan kan je daar informatie uithalen. Vorig jaar had ik iemand getrokken die heel erg fan was van de film ‘verschrikkelijke ikke’ en heb ik een minion van karton in elkaar geknutseld. Ze moest erg lachen en was er blij mee, daar gaat het om toch?;)'

Houd de persoon nou van reizen of is hij/zij net op vakantie geweest? Maak dan iets cultureels zoals een bekend gebouw uit een stad of land. Als je zus net terug is uit bijv. Rome, is het erg leuk om het Colosseum of een ander oud gebouw na te maken.


Heb je nou iemand getrokken die jou altijd in de maling neemt en flauwe grappen maakt, dan is er maar 1 oplossing… Wraak! Maak een vieze smurrie waar jou getrokken lootje lekker met zijn/haar handen in moet wroeten. Is je broer, vader of neef een echte gel-verslaafde? Maak een hele grote pot gel met behangerslijm en kleurstof erin, lekker al die lijm onder je nagels…


Heb je nou iemand getrokken die van muziek houdt, maak en instrument, microfoon of muzieknoot. Simpel maar wel erg leuk.



Als iemand erg rijk is, of juist totaal niet met geld om kan gaan is het ook wel leuk als je bijv. een kluis, portemonnee of geldboom maakt. Zo hoef je helemaal niet veel over die persoon te weten en kan je toch iets creatiefs neerzetten.



Als laatst, als je echt geen idee hebt wat je moet maken of de persoon die je hebt getrokken eigenlijk nauwelijks kent, zijn er altijd wel dingen die iedereen leuk vind. Denk aan: een taart, dieren, een sneeuwheuvel, sinterklaas boek, mijter of staf of gewoon een nepdrol;) 

Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad! Heel veel plezier op pakjesavond!xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten