maandag 1 december 2014

Winter inspiratie ♥

Hi! Zitten jullie ook zo lekker te bibberen? Ik vond het wel tijd worden voor een gezellige portie inspiratie, met dit keer de winter als thema. Kijk mee!

Lichtjes maken alles gezellig en sfeervol. Rond December hang ik mijn hele kamer vol met alles dat licht geeft, dit geeft een superwarm en cozy gevoel.Yay! December is ook de tijd dat alle superschattige foute kersttruien met sneeuwpoppen, kerstmannen en rendieren weer in de winkels hangen! Op zoek naar een comfy trui met een kerstprint? Primark hangst er helemaal vol mee!Kerst, ik ken vrijwel niemand die hier geen zin in heeft. Na Sinterklaas is kerst hetgeen waar ik naar uitkijk, wij vieren kerst zonder cadeautjes maar de gezelligheid die het met zich meebrengt is gewoon geweldig!


Sneeuw hoort natuurlijk ook bij de winter, aangezien het vorig jaar niet gesneeuwd heeft lijkt het mij wel heel leuk als Nederland deze winter een weekje onder een witten deken ligt.Niet te vergeten: warme chocolademelk, dit is zo iets waar ik elke dag naar uitkijk als ik terug kom van school. Na 40 minuten fietsen door de kou is het heerlijk om thuis te komen en een lekkere grote mok warme chocomelk in te schenken, mhhhh.

Waar krijgen jullie inspiratie van? 
Liefs!

5 opmerkingen: