zondag 11 januari 2015

Let the good times roll ♥ Lush


Hi! Vandaag heb ik weer een lush review voor jullie, dit keer review ik een face & body cleanser. Hij zou er voor moeten zorgen dat je huid superzacht aanvoelt en dat roodheden minder te zien zijn. Het is een gezichtsreiniger die je ook kan gebruiken voor je handen of eventueel je hele lichaam. Ik ben benieuwd…


De substantie van de reiniger komt erg dichtbij die van klei en voelt op de een of andere manier zelfs een beetje zacht aan. De geur van gekarameliseerde popcorn komt je tegenmoet zodra je het potje opendraait. In mijn potje zie je het niet zo goed maar er zit zelfs popcorn in verwerkt, leuk detail.


Je neemt een beetje van de klei in je hand en vermeng deze met water tot een pasta. Masseer de pasta over je gezicht en was af met lauwwarm water. De reiniger bevat kleine korreltjes waardoor de reiniger aanvoel als en scrub en al je dode huidcellen meeneemt. Je huid voelt gelijk superzacht aan en ziet er gezond uit. Omdat de reiniger werkt als een scrub raadde de lushmedewerker die mij hielp aan om de scrub niet vaker dan 3/4 keer per week te gebruiken, zeker niet als je een gevoelige huid hebt. Ook is het fijn is dat de reiniger een anti-bacteriёle werking heeft en daardoor dus werkt tegen puistjes.


De reiniger is maar drie maanden houdbaar omdat alle ingrediënten vers en natuurlijk zijn, erg fijn als je snel allergie krijgt van kunstmatige producten.

De gezichtsreiniger is dus ook te gebruiken voor je handen of je lichaam, neem een stukje mee onder de douche et voilà, welkom zachte benen, armen en handen.


Let the good times roll is te koop in de Lush winkels en online.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten