zaterdag 8 november 2014

Catrice up-grape lakje♥

Hi! Ten eerste wil ik jullie even mijn excuses aanbieden, zoals je misschien hebt gezien zijn er deze week geen artikelen online gekomen. Dit komt omdat ik het deze week enorm druk heb gehad (testweek). Ik hoop dat jullie dit bergijpen!

Ten tweede heb ik nu natuurlijk wel weer een artikel om aan jullie te laten zien, veel leesplezier!

We zitten al een tijdje te bibberen in het najaar. Als ik denk aan het najaar denk ik aan warme chocomelk, mutsen en mijn lievelings kleur bordeaux! Vandaag review ik een prachtige bordeauxrood/paarse nagellak van Catrice.


De kleur van deze nagellak is niet een kleur die je makkelijk kan omschrijven, om het toch te proberen zou ik zeggen dat het een bordeauxrood/paarse kleur is met een vleugje bruin en subtiele glitters. Ik vind het een erg mooie kleur voor het najaar en is ook net iets specialer dan gewoon bordeauxrood.


Zo ziet de nagellak eruit na één laagje. Zoals je ziet, dekt de nagellak erg goed en is de kleur werkelijk prachtig! Omdat ik jullie ook wil laten zien hoelang hij mooi blijft zitten heb ik later ook een tweede laagje + topcoat aangebracht.


Dit is hoe mijn nagels eruit zagen na twee dagen. Zoals je ziet is de nagellak op mijn wijs en middel vinger een beetje afgebrokkeld, opzich niet verschrikkelijk maar ook niet erg mooi.

Ik ben aardig tevreden over de nagellak maar vind de kwaliteit een beetje tegenvallen. De nagellak brokkelt en bladdert snel af. Wel denk ik toch dat ik hem opnieuw ga gebruiken omdat ik de kleur gewoonweg erg mooi vindt. 

Catrice is te koop bij o.a. kruidvat en trekpleister.
Follow my blog with Bloglovin

2 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een tof kleurtje! Heb ik nog nooit eerder gezien, dat vindt ik wel een pluspunt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is inderdaad een erg bijzonder kleurtje! Wat leuk dat je reageert. x

    BeantwoordenVerwijderen