zaterdag 18 oktober 2014

Random wishlist oktober♥Ik kwam er achter dat ik eigenlijk best een aantal producten graag wil hebben. Ik heb een wishlist van 6 items samengesteld die ik vandaag met jullie deel. 1. Lemmony flutter
Dit product is erg bekend in beautyland, lemmony flutter van lush. Het zou een magisch effect moeten hebben en je nagels goed verzorgen. Ik wil dit product al erg lang testen, hij staat dan ook op mijn sinterklaas-verlanglijstjeJ

2. Cece black
Ik weet niet waarom maar ik vind deze tas prachtig! Hij is simpel maar toch chique. Hij is van loavies.com en ik wil hem al een tijdje hebben. Ik hoop hem ooit te bestellen!

3. Kleurboek voor volwassenen
Dit boek lijkt me zo leuk! Soms heb ik echt zin om te kleuren maar weet vaak niet wat. In dit boek staan veel verschillende tekeningen die jijzelf kan inkleuren, lekker rustgevend.

4. Polaroid camera
Dit is de Fuijfilm Instax mini blue. Ik wil al zo ontzettend lang en graag een polaroid camera! Ik ben in december jarig en hoop dat ik hem dan mag ontvangen. De prijs van de camera zelf ligt volgens mij rond de €80,- alleen de fotorolletjes kosten per stuk ook nog eens €1,- per stuk.

5. MAC – soft and gentle
Wauw, wauw, wauw soft and gentle van MAC is echt de mooiste highlighter ooit! Dit product wil ik echt heel graag hebben maar de prijs houdt me tegen. 29 euro voor een hightlighter is me toch wat te prijzig. Ik hoop dat hij ooit in mijn stash zal liggen, tot die tijd bewonder ik hem in de winkel.

6. Daisy by Marc Jacobs
Ten eerste ziet deze parfum er prachtig uit, ten tweede ruikt hij echt heerlijk! Daisy staat al een hele tijd op mijn wishlist. De parfum ruikt lekker zoet en fruitig, een beetje zomers maar dat houd me niet tegen hem in de winter te dragen.

Welk product staat op jou wishlist? Liefs!
4 opmerkingen: