dinsdag 21 oktober 2014

Shoplog Amsterdam ♥ oktober


Hi! Aangezien het deze week echt herfstweer is, werd het tijd voor een nieuwe winterjas. Mijn moeder en ik zijn gister in Amsterdam wezen shoppen met dus als doel een nieuwe winterjas kopen. Helaas heb ik geen leuke jas gevonden maar ben wel teruggekomen met een paar andere leuke items!


We zijn erg veel winkels in en uit gegaan maar ik heb alleen wat gekocht bij forever21 en H&M. Vaak slaag ik niet zo goed bij de forever21 door de drukte bij de paskamers en de kassa. Het verraste me hoeveel leuke items ik tegen kwam.


Vaak kies ik in het najaar toch snel voor comfi truien en vesten, dit truitje is dus echt superzacht en zit heerlijk. Zoals je ziet is de stof niet egaal grijs maar zit er ook zwart en wit in verwerkt, dat maakt het nét wat specialer. Voor dit truitje betaalde ik €10,75.


Deze trui is minder saai dan de vorige maar bevat gelukkig niet honderd partroontjes en dingetjes. Hij is wederom erg zacht en een beetje baggy, heerlijk voor op de bank. Ik moet er wel bij zeggen dat dit echter geen lekkere wintertrui is want de ‘’trui’’ is even dun als t-shirtstof. Ondanks dat hij niet erg warm is moest ik ‘m meenemen, ik bedoel hoe kan je een olifant met een tribel-print laten hangen? Ik betaalde hier €11,45 voor.Je vraagt je misschien af “Lara, waarom heb je in godsnaam een zomerjurkje gekocht?’’ Dat zal ik je vertellen. Ik ben de hele zomervakantie opzoek geweest naar een leuk zomerjurkje maar heb volgens mij niet echt een jurkjes-figuur. Toch heb ik toch dit jurkje aangepast en hij zat verrassend genoeg best mooi! Ik wilde hem zelf niet kopen aangezien de winter voor de deur staat maar mijn moeder dacht daar anders over. Waarschijnlijk had ze geen zin om volgend jaar zomer te horen dat ik spijt had en kocht ze hem voor mij, superlief! Dit jurkje kostte €12,-Het laatste wat ik kocht bij de forever21 is dit super schattige kettinkje. Het een is een subtiel zilver kettinkje dat past bij elke outfit. Deze kostte maar €2,45!Ik heb aan het eind van de maand een Halloween feestje waarbij je je verplicht moet verkleden. Superleuk allemaal maar wat moet je aan? Ik liep de H&M binnen en zag dit shirtje hangen, het is niet echt een outfit maar wel erg leuk! Ik denk dat ik maar ga als een skeletachtig figuur en daar past dit shirt natuurlijk erg leuk bij! Dit shirtje was €7,99


Dan als laatste alweer, een setje ringen. Ik zocht al een tijdje naar zo’n soort setje and i found it! Het setje bevat drie draagbare ringen die je leuk met elkaar kan combineren. Er zit een zilveren, gouden en rosé gouden ring in. Het setje kostte €3,99.

Ik heb niet superveel gekocht maar het was een geslaagd dagje! 
Welk item vind jij het leukst? Liefs! 

Follow my blog with Bloglovin

2 opmerkingen: