Pagina's

donderdag 16 oktober 2014

Top 5 leukste winkelsteden waar ik ben geweest♥


Hee! Vandaag deel ik met jullie mijn  top 5 mooiste/beste winkelsteden waar ik ben geweest. Winkelen is iets wat ik erg graag doe, lekker met vriendinnen of met mijn zus alle winkels in en uit. Ook zo’n fan van shoppen? Dan moet je deze steden nodig eens bezoeken!

5.  Antwerpen
Geen zin om ver te reizen? Antwerpen is echt een prachtige stad met veel oude huisjes en erg veel leuke winkels natuurlijk. Grote winkels zoals forever21, river island en new look zijn daar te vinden. Ook zijn er erg veel leuke cafétjes en restaurantjes met de meest beleefde werknemers. Na een dagje shoppen kun je de dag afsluiten met een (kleine want je bent natuurlijk uitgeput door alle tasjes die je moet dragen) wandeling langs de schelde die door Antwerpen stroomt.


4. Barcelona
Vorig jaar kersvakantie ben ik een aantal dagen in barcelona geweest, wat is dat een prachtige stad! Er is superveel om te doen en te bekijken (Mijn ervaring in barcelona terugzien in een atikel? Let me know!) In Barcelona vind je snel wat duurdere winkels zoals Chanel maar natuurlijk zitten er ook winkels tussen zoals zara, bershka en H&M. Maar het allerleukste is ofcourse dat aan het eind van de winkelstraat het blauwe zeewater op je ligt te wachten, daar wordt iedereen toch blij van?


3. Istanbul
Op nummer 3 staat Istanbul. Istanbul is een stad waar ik kom sinds ik ongeveer 6 jaar oud ben, een paar jaar geleden kreeg ik natuurlijk pas interesse in winkelen. Ik vind Istanbul een heerlijke stad omdat alles zo goedkoop is! Shirtjes voor 9 lira (€3,-) en allerlei soorten makeup voor de helft van de prijs. Verder zijn er veel oude gebouwen en superlekkere gebakrestaurantjes.



2. Lissabon
Je denkt misschien ‘’ waarom staat Lissabon op de 2e plaats?’’ dat zou ik je vertellen. Ik ben 3x in Lissabon geweest en werd elke keer weer verrast door de prachtige stad, de prachtige pleinen en de hoeveelheid winkels. In Lissabon vind je erg veel schattige tassenwinkeltjes, vintagewinkeltjes en souvenirwinkeltjes voor de leukste prijsjes. Ook heb je er veel bekende winkels en mooie winkelcentra. Zeker het bezoeken waard!


1. Londen
Op nummer 1, Londen. Hoe kan het ook anders? Deze zomervakantie zijn mijn moeder en ik het vliegtuig naar Londen ingestapt. Het was echt een geweldige ervaring die ik nooit meer zal vergeten. Ik kwam thuis met bijna een tweede koffer kleding en ander leuke goodies. Een aantal winkels in Londen die je moet hebben bezocht zijn: forever21, primark, topshop en superdrug. Niet alleen in de grote winkelstraten kun je leuk shoppen ook Camden market hangt vol met honderden leuke shirtjes, truien, tassen en accessoires. Let er wel op dat het erg druk kan zijn! 
Londen is the place to be voor hipsters, modefans en shopaholics.  



Dit is mijn top5 ik hoop dat jullie het leuk/handig vonden en laat in de reacties achter welke stad jou favo shopstad is!
liefs


2 opmerkingen:

  1. Antwerpen, Barcelona en Londen ben ik ook geweest en zijn zeker goede shopping steden! Leuk artikel (:

    BeantwoordenVerwijderen