dinsdag 18 november 2014

Night routine♥

Heyhey! Ik wil jullie vandaag laten zien welke producten ik gebruik voor mijn nightroutine .Ook geef ik een aantal kleine tips over het gebruiken van kokosolie!


Dit zijn alle producten die ik gebruik ’s avonds, aardig wat zoals je ziet.


Dit zijn de twee producten waar ik mijn routine mee begin. Omdat ik vaak waterproof mascara gebruik lukt het niet altijd om dat eraf te krijgen met alleen een doekje of reiningingsmelk. Hiervoor gebruik ik kokosolie, die ik voorzichtig over mijn wimpers wrijf. Hierdoor krijg je wel pandaogen maar die maak ik schoon met een reinigingsdoekje. Veel mensen zeggen dat als je kokosolie gebruikt, je na een tijdje een beetje wazig ziet, hier heb ik nog nooit problemen mee gehad in een half jaar tijd. Kokosolie is ook erg verzorgend en werkt dus supergoed tegen dode puntjes. Als je één keer in de week of één keer in de 3 dagen je puntjes ’s avonds insmeert met kokosolie, het ’s nachts laat intrekken en de volgende dag je haren wast zal je zien dat na een tijdje je puntjes er weer glanzend en gezond uitzien.


Als mijn oogmakeup eraf is ga ik verder met mijn gezicht. Hiervoor gebruik ik of de reinigings tonic of reinigingsmelk van Nivea. Ik breng het product aan over mijn gezicht zodat alle makeup resten en viezigheid van mijn gezicht verwijdert wordt. Beide producten vindt ik fijn werken al droogt de tonic je huid wel een beetje uit.


De laatste twee stapjes die ik uitvoer zijn het aanbrengen van een nachtcrème en vaseline. De nachtcrème is van Hema en verzorgd mijn huid goed. Vaseline gebruik ik op mijn lippen en zo af en toe op wat droge plekjes. Na het aanbrengen van de vaseline spring ik in mijn bed en kom er dan ook niet meer uit;)

Alle gebruikte producten;
* Kokosolie - De tuinen - €9,99
* Reinigingsdoekjes - Primark - €1,50 voor twee pakjes.
* Nivea reinigings tonic/melk - Kruidvat - €3,15
* Nachtcrème - Hema - €1.95
* Vaseline - Kruidvat - €1,89

Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden om te zien weke producten ik gebruik voordat ik in bed plof;) Tot snel!
Follow my blog with Bloglovin

3 opmerkingen: