Pagina's

zaterdag 22 november 2014

Swap met mylifebyeveline!

Hey! Vandaag heb ik een erg leuk artikel om te laten zien. Ik heb namelijk een swap gedaan met Eveline ter waarde van €25! Een swap houdt in dat je met elkaar een bedrag afspreekt en voor dat bedrag (€25) koop je makeup, verzorging of andere random producten voor elkaar. Benieuwd wat Eveline voor mij gekocht heeft? Bereid je voor op heel veel foto's! 


Alle producten zaten in dit leuke mintgroene tasje van de Douglas.


Dit zijn alle spulletjes die uit het tasje kwamen, superleuk ingepakt allemaal! In totaal zijn het 10 pakjes, ik ben benieuwd…


Als eerst 2 pakjes van yves rocher, een erg leuk merk vind ik persoonlijk. In het ene pakje zie je stiekem al wat erin zit maar het tweede pakje is een verrassing, spannend!


Hmm, een heerlijke vanille badschuim, mijn favoriete najaars geur! Ook zaten er een aantal badparels bij die alle drie een bijzondere warme geur hebben. De roze ruikt wat frisser maar past toch goed bij de herfst.


Dit zat in het roze crêpepapiertje, een erg leuk zakje van de accessoires.


Oeh, en deze heerlijke zachte fluffy sokken kwamen daar uitgeschoven! Een leuk stippenpatroontje maakt alle sombere dagen weer vrolijk. Ik heb nu al helemaal zin om lekker op de bank te kruipen met deze sokken (stiekem heb ik ze nu al aan;)!


Toen ik dit cadeautje vastpakte prikte er iets in mijn vinger, als je goed kijkt zie je kleine pinnetjes uit de verpakking steken, dat kan maar 1 ding zijn…


Oorbellen! Een superleuk setje met 3 soorten knopjes in verschillende maten. Hier ben ik echt superblij mee aangezien ik nauwelijks oorbellen heb.


Dan een aardig groot pakje met een mooi groen lint eromheen. Ik hoorde stiekem al dat het misschien iets van de primark zou zijn, yay!


En jahoor, er zat een super kerstig nagellaksetje in. Wauw wat een prachtige champagne kleur is dat! Ook zit er een nagellakje bij met hele grove glitters, perfect voor de feestdagen. Dit setje ga ik zeker reviewen!


Ik heb alle kleine cadeautje even bij elkaar gezocht om tegelijk aan jullie te laten zien.


Nagellak is echt een groot favoriet van mij en ik ben dus ook erg happy dat er een aantal lakjes inzaten. Van de twee kleine flesjes heb ik geen idee van welk merk ze zijn maar vind de kleurtjes erg leuk. Ook het lakje van Catrice heeft een mooie donkerpaarse kleur met subtiele glitters. Verder zit er nog een kleine sample in van Yves Saint Laurent, altijd handig.


Als allerlaatste het Douglas tasje. Ik heb al even gespiekt en zag nog meer nagellak!


Deze twee kleurtjes zaten erin, ze lijken een beetje op de twee kleintjes in het andere pakketje, een mooie blauwe kleur en een glitterlak. Ik ken het merk zelf niet maar ben er zeker erg benieuwd naar!


Ik vond het echt superleuk om een swap te doen, en ben erg dankbaar voor alles wat ik heb gekregen! Dankjewel Eveline!
Ben je benieuwd wat ik aan Eveline heb gegeven? Check dan even haar blog Mylifebyeveline.

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk, een swap! Wil ik ook wel eens met iemand doen! Leuke dingen heb je gekregen, vooral de H&M oorbelletjes zijn leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Moet je zeker doen, het is heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen